Tuesday, 26 February 2013

My Love

Assalamualaikum semua.


Pagi ni masa tengah Take 5 (padahal lebih daripada 5 minit.) rasa macam nak tulis entri baru sikit tapi disebabkan kekeringan idea, tak tahu nak tulis apa, buntu hilang punca. Lalu terlintas di hati nak tengok balik coretan hati dekat dalam notes iPod.

Buka je Notes, nampak ada yang dah lebih setahun usia dia! So hari ni nak share dengan semua satu poem yang tak berapa nak poem untuk keriangan hati bersama. :)

Poem ni ditulis masa tengah sedap landing kat katil, bosan tak tahu nak buat apa. Yang ni baru lagi, segar dari ladang. Nama lagi Poem, maka in English lah kan. 

So, without further ado, I present to all of you - My LOVE.

My Love, 

My love for you is PURE, 
My love for you is REAL,
My love for you is SINCERE.

Yet I hope of,

The PUREST love from us to Him,
The REALEST love from us to Him,
The SINCEREST love from us to Him. 



"Our Lord! Grant us in our mates and offspring THE JOY OF OUR EYES and make us patterns for those who guard against evil." (25 : 74)    

Ok, till next time. :) 

p/s : Final exams. (@_@)


No comments:

Post a Comment