Sunday, 24 February 2013

Krabi tak jadi

Assalamualaikum dan hi semua.



Krabi Krabi Krabi!

Haha, sikit lagi kelmarin saya dan rakan-rakan nak beli tiket untuk ke Krabi, saja nak rehat-rehat di kawasan kepualauan belah Thailand nih. Elok-elok nak log in Maybank2u untuk bayar tiket flight, dapat berita bahawa Krabi masa tu musim Monsoon, so nasiblah kalau pergi tu kalau mendung or hujan. Akhir sekali kami ambil keputusan batalkan sahaja percutian tersebut dan cari perancangan lain.

Itulah, kita merancang, Allah yang menentukan!

Yang penting, harap dapat pass Pharmacology Final Examination, dapat pass this semester dan BALIK MALAYSIA untuk cuti musim panas nanti. Kampung Galok, Pasir Mas Kelantan, HERE I COME! :D

Pejam celik, pejam celik tahun depan dah  start sixth year (even though sixth year start bulan September 2014) Cuak jugak rasanya nak pikul tanggungjawab sebagai doktor nih. =.=" insyaAllah boleh grad. :)

My love to all, my prayers to us that we live in a blissful life. Bersyukurlah selalu dengan apa yang ada, insyaAllah. :)

3 comments:

  1. krabi?? cooll.. nice kot,,siyes cntik sgt..korg nk pegi bulan bpe? last year k nadia elaiza kot pegi tyme summer holiday ok jek..cbe try check btol2..

    ReplyDelete
  2. sixth year? aku baru merangkak for 2nd year. all the best jaa!

    ReplyDelete
  3. Mun : owh ye kee? Takpe la kot sebab dah takde offer kat airasia dah. Lawa kan pulau2 nih.
    Yah : huhu, sixth year stat September 2014. Tak kisah tahun berapa yang penting berapo banyak hok kito bulih sini. Aku rasa macam kure jah walapom 4th year loni. huhu.

    ReplyDelete